Café Authentiek

Bij Café Authentiek kun je op je eigen manier uitgaan. Jongeren met autisme vanaf 16 jaar zijn welkom om samen een drankje te drinken, een spelletje te doen of gewoon lekker te chillen. Soms doen we een activiteit waar je aan mee kan doen. Niets hoeft, het moet vooral gezellig zijn en waar je je prettig bij voelt.
Elke eerste donderdag van de maand zijn we open van 20u tot 22u. Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Op 1 september 2018 is ‘Café Authentiek’ gestart, een uitgaansplek voor jongeren met een vorm van autisme vanaf een gemiddelde intelligentie. Ben je een jongvolwassene, heb je een vorm van autisme en wil je graag uitgaan? Kom dan naar ons toe en ontmoet anderen en heb samen een gezellige avond!
We houden rekening met jongeren die snel overprikkeld raken. Daarom hebben we bijvoorbeeld geen harde muziek is en het licht rustig qua sfeer. De ruimte biedt voldoende gelegenheid om een rustige plek te zoeken of om mee te doen met een (bord)spel. Ook darten, sjoelen of samen een film kijken behoort tot de mogelijkheden. En dan is er natuurlijk een bar voor het halen van een drankje. Er is altijd een aantal vrijwilligers aanwezig met enige kennis van autisme die zorgen voor een prettig en gezellige avond voor iedereen.

We zijn te vinden in jongeren café aan de Woudenbergseweg. De Oosterkerk heeft ons deze geweldige ruimte ter beschikking gesteld. Meer informatie kun je vinden op onze website Café Authentiek.